Neem contact op:

Warmoeziersweg 20,
2661 EH Bergschenhoek
085 – 06 855 89
info@tuinkantoornederland.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij kennen een aantal betaalmogelijkheden:

 • Via deze site bij bestellen dmv iDeal betaling of Paypal betaling;
 • Via deze site bij bestellen dmv overboeking;
 • Bij afhalen of bezorgen door ons, dmv pin betaling;
 • Bij zakelijk gebruik dmv factuur betaling binnen 14 dagen na aflevering.

Wij hanteren ruime openingstijden, echter is een bezoek aan de showroom wel naar aanleiding van een telefonische afspraak.

Wij nemen contact met u op om af te stemmen wanneer u uw product kunt afhalen, of wanneer wij uw product komen bezorgen en desgewenst monteren.

De bezorg- en montagekosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling, het aantal en waar ze geleverd moeten worden. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact op via de telefoon voor een persoonlijke offerte.

Wanneer montage door Tuinkantoor Nederland wordt gedaan en bij normaal gebruik geldt een garantietermijn van 1 jaar. Wij verstaan niet onder normaal gebruik wanneer een fiets een deuk in het tuinkantoor veroorzaakt enzovoorts. De garantie geldt niet wanneer montage door de klant zelf wordt gedaan.

Op de coating van de buitenwanden geldt een fabrieksgarantie (Tata Steel) van 10 jaar. U heeft recht op deze garantie wanneer corrosie of verkleuring op de buitenwanden ontstaat.

Het tuinkantoor kan op verschillende ondergronden worden geplaatst. Het best uitgangspunt is een betonvloer, niet afgewerkt met tegels. Ook een bestrating van (grote) tegels kan het tuinkantoor op worden geplaatst. Als alternatief kan voor het plaatsen van betonwanden worden gekozen.

Belangrijk is dat de ondergrond geheel zo goed als waterpas is. Heeft u vragen over uw ondergrond? Neem gerust contact met ons op.

Wij verkopen onze tuinkantoren standaard met een wand- en dak dikte van 125 mm. Door deze dikte heeft u geen condensvorming/roestvorming en geen temperatuurschommelingen. Een ideale plek voor u om in te werken.

U kunt ook kiezen voor een tuinkantoor met een wand- en dak dikte van 40 mm. Een tuinkantoor met een wand- en dak dikte van 40 mm is volledige geïsoleerd, geen roestvorming, maar is minder goed bestemd tegen temperatuurschommelingen. Tuinkantoren met een wand- en dak dikte van 40 mm zijn uitstekend om als opslag te gebruiken.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM CONTACT OP

  Naam / Bedrijfsnaam: (vereist)

  Telefoonnummer: (vereist)

  E-mailadres: (vereist)

  Uw bericht: