Geïsoleerde schuur

Geïsoleerde container

Bij Tuinkantoor Nederland hebben wij 2 punten die wij ten alle tijden na willen streven. Dat 1e  punt staat voor klantgerichtheid. Wij staan altijd voor u klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Verder kunnen wij u deskundig advies geven wanneer u nog twijfelt over uw geïsoleerde container. Ons 2de punt is kwaliteit. Onze producten zijn allemaal gemaakt van top kwaliteit materiaal zoals bij de geïsoleerde container. De geïsoleerde container is gemaakt van EPS sandwichpanelen waarop u een garantie krijgt van 10 jaar op de coating, zodat u zekerheid krijgt dat u dit nooit hoeft te verven. Deze panelen zorgen er ook voor dat de container geïsoleerd is waardoor u alle soorten spullen binnen kan bewaren.

Multifunctionele geïsoleerde container

Doordat de container geïsoleerd is wordt hij ook multifunctioneel. Zo is de woonunit te gebruiken als tuinkantoor zodat u hier in kunt werken. De geïsoleerde container is namelijk condensvrij en waterdicht waardoor u hier ook stroomaansluitingen in kan doen. Dit betekent dus dat u al uw elektrische apparaten binnen kunt gebruiken en een WIFI router binnen aan kunt sluiten. Verder is de geïsoleerde container ook heel goed te gebruiken als opslag voor uw gereedschap of andere spullen. Daarnaast is de geïsoleerde container ook roestvrij dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij zijn er voor om u te ontzorgen en dat doen wij door middel van het maken van een geïsoleerde container! Mede hierom is er in de geïsoleerde container ook een ingebouwd anti-inbraak systeem wat er voor zorgt dat u ook waardevolle spullen gewoon veilig op kunt sluiten in uw geïsoleerde container. Al met al is dit de perfecte geïsoleerde container voor u!

Personalisatie van de geïsoleerde container

Zoals eerder gezegd staan wij helemaal voor klantgerichtheid. Hierdoor is het dus ook mogelijk om uw geïsoleerde container compleet te personaliseren. Dit houdt onder andere in dat het mogelijk is om uw geïsoleerde container in alle soorten en maten te nemen. Er zijn vele verschillende kleuren waardoor er altijd wel eentje bij uw smaak past. Verder is het systeem van de geïsoleerde containers modulair dus hierdoor zijn ze op elkaar aan te sluiten en in alle maten te verkrijgen. Hierdoor is een geïsoleerde container ook op moeilijk bereikbare plekken te plaatsen. Zoals u ziet, maken wij graag de ideale geïsoleerde container voor u, met u.

Accessoires

Er zijn naast de personalisatie ook nog vele andere extra’s te verkrijgen bij de geïsoleerde containers. Onze geïsoleerde container zijn uit te breiden met een overstek. Rondom het dak wordt het 250 mm langer. Dit is perfect om spotjes in te plaatsen. Door de uitstekjes krijgt uw geïsoleerde container een unieke en luxe uitstraling.

Wij leveren ook moderne schuttingen zoals de Stormline schutting en de Slimline schutting. Deze leveren we in de volgende kleuren:

–              Antraciete schutting

–              Witte schutting (gebroken wit)

–              Groene schutting

–              Grijze schutting

–              Terracotta schutting

Heeft u al een zwembad in uw tuin en bent u op zoek naar luxe en het ultieme comfort met uw luxe woonunit? Dan is het ook mogelijk om er een Poolhouse bij te nemen. De Poolhouses zijn modern, van topkwaliteit en helemaal gemaakt naar uw style en smaak.

3 thoughts on “Geïsoleerde container

 1. Andries schreef:

  Goedemiddag,

  Graag een offerte voor tuinkantoor unit van 2×2 meter met een kunstof schuifpui ook van 2×2 meter.

  Met vriendelijke groet;

  Andries

 2. Gert schreef:

  Goedenavond,

  Ik ben geïnteresseerd in de tuin containers om te gebruiken als kantoorruimte. Kunt u hiervoor een grove prijsindicatie geven?

  Gert.

 3. Wendy Lemmens schreef:

  Hoi,
  Wij zouden naar volgend jaar toe een geïsoleerd tuinhuis willen zetten van ongeveer 6m op 3m.
  Dit zou geïsoleerd moeten zijn,een dubbele raam die open kan (of eventueel schuifraam)
  Een deur half raam half paneel.
  Ook zou er een vinyl vloer in moeten en een verwarming/airco.
  Wat zou me zoiets ongeveer kostten zodat we een richtprijs hebben wat we ongeveer willen
  Ook levering en plaatsing door jullie

Comments are closed.