Geïsoleerde schuur

Geïsoleerde schuur

Wij van TuinkantoorNederland presenteren u de geïsoleerde schuur! Deze geïsoleerde schuur is super handig voor de ZZP’ers onder ons. De schuur kun u namelijk geheel inrichten als kantoor. Doordat wij de geïsoleerde schuur snel kunnen leveren en omdat hij gemonteerd geleverd wordt op locatie als service, kunt u zo weer aan de slag! Daarnaast is de geïsoleerde schuur volledig te personaliseren zodat u hem naar wens kunt samenstellen. De kleur, afmetingen, het aantal deuren of ramen, allemaal voor het kiezen! Wat deze geïsoleerde schuur zo bijzonder maakt is de materiaal keuze. Doordat de schuur gemaakt is van lichte materialen, kunt u het gemakkelijk transporteren. Bent u het zat om op de parkeerplaats te staan? Verplaatsen naar bijvoorbeeld uw achtertuin is mogelijk. Daarnaast past het ook nog eens zonder moeite op de aanhanger.

Zorgvuldige materiaal keuze
De geïsoleerde schuur is vervaardigd uit luxe materialen. Hierdoor ziet de schuur er modern uit en zijn de inrichtingsopties eindeloos. Het strakke design van de geïsoleerde schuur maakt het mogelijk om de schuur in uw tuin te plaatsen! Het is namelijk een plezier om naar te kijken. Nog leuker is om er in te werken. Hiervoor zijn er mogelijkheden als stroom- en internet aansluitingen, verwarming en stopcontacten. Wél zo handig! Doordat de geïsoleerde container wind- en waterdicht is kunt u gelukkig ook ’s winters comfortabel werken in de moderne schuur.

Verschillende gebruiksdoeleinden 
Naast de optie om de geïsoleerde schuur te gebruiken als werkplek, kunt u het ook gebruiken voor alleen opslag. Zo plaatst u uw gereedschappen zonder zorgen op in de geïsoleerde schuur. Roest zult u niet terug vinden op het gereedschap. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken mogelijke diefstal. Dit wordt voorkomen door het anti-inbraak systeem wat met de geïsoleerde schuur geleverd wordt. Zo liggen uw waardevolle spullen veilig achter slot en grendel.

Een duurzame oplossing
Door gebruik te maken van luxe materialen is de geïsoleerde schuur dé duurzame oplossing. Het gegalvaniseerde metaal wat voor de schuur gebruikt wordt, maakt de schuur roestvrij en gelukkig ook waterdicht. Door de zorgvuldig gekozen materialen is de geïsoleerde schuur zo goed als onderhoudsvrij. U hoeft dus niet zelf er aan te klussen. Eens per jaar even schoonmaken of afspoelen en de geïsoleerde schuur is weer zo goed als nieuw. Als kers op de taart krijgt u van TuinkantoorNederland  ook nog eens 10 jaar garantie op de kleur coating. U hoeft zelf dus niet aan de gang te gaan met potten verf. Het gemak wat deze geïsoleerde schuur u gaat opleveren is niet uit te drukken in woorden!

Waarom geïsoleerde schuur van TuinkantoorNederland?

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

  • Een geïsoleerde schuur op maat, volledig te personaliseren
  • Gratis levering en montage
  • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
  • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met een keuze maken!

One thought on “Geïsoleerde schuur

  1. Mieke Wagter schreef:

    Goedemiddag, graag zou ik een afspraak maken voor een geïsoleerde schuur. Mvg,
    M. Wagter

Comments are closed.