Bergingen, Uncategorized

Mobiel kantoor

Mobiel kantoor
een mobiel kantoor van TuinkantoorNederland is de uitvinding voor de flexibele ZZP’ers en ondernemers onder ons. Dit omdat een mobiel kantoor demontabel is. Zo kunt u het kantoor gemakkelijk verplaatsen van bijvoorbeeld uw parkeerplaats naar de tuin. Een mobiel kantoor van TuinkantoorNederland wordt snel op locatie geleverd. Als service bieden we het tuinkantoor al gemonteerd aan. Zo kunt u binnen no-time aan de slag in uw nieuwe mobiel kantoor.

Personaliseerbaar mobiel kantoor
Een mobiel kantoor van TuinkantoorNederland is volledig te personaliseren zodat u hem exact naar wens kunt samenstellen. Zo is de kleur, het aantal deuren of ramen of de afmetingen voor het kiezen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op!

Materiaal keuze
doordat elk mobiel kantoor gemaakt wordt van zorgvuldig gekozen lichte materialen, is hij gemakkelijk te verplaatsen. Bent u het zat om tegen een muur aan te kijken? Verplaatst hem dan bijvoorbeeld naar uw achtertuin! Daarnaast past een mobiel kantoor ook op de aanhanger. Wél zo makkelijk!

Elk mobiel kantoor is vervaardigd uit luxe materialen. Dit zorgt voor een moderne en strakke uitstraling van het mobiel kantoor. Dit zorgt er ook voor dat het in te richten is naar oneindig veel mogelijkheden! Wilt u stroom- en internet aansluiting? Geregeld! Op zoek naar verwarming en stromend water? Staat voor u klaar! Doordat elk mobiel kantoor geïsoleerd, water- en winddicht is kunt u gerust in de winter nog aan de slag. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kou, dat vindt u niet terug in het kantoor.

Doeleinden van een mobiel kantoor
Als u van het mobiele kantoor geen kantoor wilt maken, kan dat natuurlijk ook. Wilt u alleen een extra opslagplaats? Ook hier kunt u uw gereedschap of archieven bewaren. Roest zult u niet terugvinden op het gereedschap, en vochtige papieren net zo goed niet. Ook is veiligheid geen zorg voor u. Dit dankzij het anti-inbraak systeem wat met elk mobiel kantoor geleverd wordt. Zo zijn uw spullen veilig achter het slot.

De oplossing die duurzaam is
Door de luxe materialen waarvan een mobiel kantoor gemaakt is, is het dé duurzame oplossing. Het gegalvaniseerde metaal wat zich om het kantoor wikkelt maakt het mobiel kantoor roest vrij en waterdicht. Door deze materiaal keuze is het mobiel kantoor zo goed als onderhoudsvrij, en hoeft u er zelf niet meer aan te klussen. Wel zo fijn.

Enig het schoonspoelen van het kantoor eens per jaar is al voldoende om het mobiel kantoor weer zo goed als nieuw te laten lijken. Daarnaast krijgt u van TuinkantoorNederland ook 10 jaar garantie op de poedercoating. Wij staan voor kwaliteit.

Waarom een mobiel kantoor van TuinkantoorNederland?

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

  • Een mobiel kantoor op maat, volledig te personaliseren
  • Gratis levering en montage
  • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
  • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met een keuze maken!

One thought on “Mobiel kantoor

  1. Edith Meeuwessen schreef:

    Ik zou graag willen weten wat de opties en de prijzen zijn.

Comments are closed.