Tuinhuizen

Mobiele mantelzorgwoning

Op zoek naar een mobiele mantelzorgwoning?
Mobiele mantelzorgwoning kopen? Wij van TuinkantoorNederland staan voor u klaar met een uitgebreid assortiment. Wij leveren verschillende mobiele mantelzorgwoningen met uitgebreide eigenschappen wat ons een van de grootste leveranciers uit Nederland maakt. Wij leveren de mobiele mantelzorgwoning in standaard maten, of in maatwerk als u dat wenst. Mocht u wensen hebben die niet staan vermeld, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij uw wens waarmaken. De mobiele mantelzorgwoning is gemaakt uit een modulair systeem. Dat zorgt ervoor dat de woning gemakkelijk uit te breiden of in te kleinen is. Ook kunt u hem hierdoor makkelijker verplaatsen. De mobiele mantelzorgwoning is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat het tevens ook een duurzame oplossing maakt. Volledig geïsoleerd door de EPS sandwichpanelen en onderhoudsvrij!

Zorg nodig?
Heeft u iemand die mantelzorg nodig heeft? een moeder, vader of misschien wel broer of zus en heeft u geen plek meer in uw eigen huis? Deze mobiele mantelzorgwoning biedt de uitkomst. Deze past namelijk gemakkelijk in uw tuin of oprit.  Zo bent u altijd dichtbij en kunt u hen ten allen tijden zorg bieden.  

Standaard afmetingen of maatwerk
Bent u opzoek naar een mobiele mantelzorgwoning maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem contact op met een van onze medewerkers om u advies op maat te geven. Mochten de standaard maten die wij leveren niet voldoende zijn, denk aan: 2x2x2,5 tot 4x4x2,5 dan hebben wij ook nog de mogelijkheid om de mobiele mantelzorgwoning op maat te laten maken. Wilt u meerdere deuren in uw woning? Misschien meerdere ramen of niet geheel onbelangrijk, verwarming? Onze producent maakt het in de fabriek voor u op maat en maakt er een groot bouwpakket van.

Hoogwaardig materiaal
Onze producten beschikken over de beste materialen die we kunnen krijgen. De mobiele mantelzorgwoning is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd metaal. Daarnaast is er isolatie aanwezig. Dit zit in de vloer, wanden en dak. Door de EPS sandwich panelen is de beste isolatie gegarandeerd. De constante isolatiewaarde, de constructieve eigenschappen (sterkte) en niet te vergeten de grote overspanning die bereikt kan worden zorgen voor uiterst geschikte isolatie. De mobiele mantelzorgwoning is natuurlijk ook wind- en waterdicht, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Als laatste is de mobiele mantelzorgwoning en duurzame oplossing. Alle materialen die verwerkt zijn in de woning zijn cradle to cradle, wat betekent dat de grondstoffen zelfs na een lange tijd hun waarde niet verliezen.

Waarom een mobiele mantelzorgwoning kopen van TuinkantoorNederland?

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

 • Een mobiele mantelzorgwoning op maat, volledig gepersonaliseerd
 • Gratis levering en montage op locatie
 • Een hoogwaardige duurzame oplossing
 • Mobiliteit, zelfs met uw mantelzorgwoning
 • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
 • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met een keuze maken!

One thought on “Mobiele mantelzorgwoning

 1. FAM.N.DAPPER schreef:

  GAARNE UW INFO betreffende deze alhier door u afgebeelde mantelzorgwoning,in de kleur donkerhout of donkergroen(koetsengroen) of desnoods antraciet.MET OVERSTEK EN ISOLATIE. En door u te plaatsen en GEHEEL te monteren.
  Met : bijvoorbaat onze dank.

Comments are closed.