Over ons

Ons team bestaat uit jonge dynamische en enthousiaste mensen. Onze ervaring daarentegen is niet jong. Jarenlang zijn wij actief op het gebied van opslag, ontstaan vanuit een familiebedrijf. Van lokale opslagruimten tot aan zelfbouwcontainers.

We merkten aan onze klanten dat men meer wilde dan een ‘simpele’ opslagruimte. Men wilde meer opties met betrekking tot maatwerk. Ook een luxe en moderne uitstraling van een opslagruimte was erg belangrijk voor klanten.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met onze huidige fabrikant om onze klanten te voorzien van deze behoeften. Naar aanleiding van deze samenwerking is Tuinkantoor Nederland ontstaan.

WCUS3018
XZKT6027

Onze missie

Het is onze missie om uw droom tuinkantoor te realiseren. Ons tuinkantoor is dé oplossing voor elk werkruimte of opbergplaats probleem.
De moderne en luxe uitstraling van ons tuinkantoor is een ideale toevoeging aan uw tuin.

Onze klantenservice geeft binnen 24 uur een reactie, geeft advies en helpt bij technische vragen. Wij hebben de laagste prijsgarantie omdat wij een ervaren transport & montageteam in beheer hebben. Hierdoor kunnen wij sneller en goedkoper onze tuinkantoren aanbieden.

Naast onze standaardmaten leveren wij ook maatwerk. Op onze offerte-aanvraag pagina kunt u uw wensen aangeven. Wij denken met u mee om uw visie te verwezenlijken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij kunnen ons het heel goed voorstellen dat je vragen hebt na het lezen van alle informatie op onze website.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven.

U kunt kiezen om ons te bellen ook kunt u ervoor kiezen om een contactformulier in te vullen. Geen tijd om te wachten? Stuur ons dan een bericht in onze chat wanneer wij online zijn.

Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek
Telefoon: 085 – 06 855 89
Mail: info@tuinkantoornederland.nl

Maak kennis met ons team

Ronald Voorwinden

Directeur

Dennis Prins

Sales

Vincent Schuurman

Marketing/Websitedesign

Micheal Kastelijn

Transport/montage medewerker

Thys Lensveld

Transport/montage medewerker

Kenzo Abel

Transport/montage medewerker