Schuttingen

Rustpunt nummer 1: De tuin met kantoor

Iedereen wilt zich zo veel mogelijk thuis voelen in zijn of haar huis, daarom zien veel mensen hun tuin als enig plek op de wereld waar zich volledig op zijn of haar gemak voelen. In de zomer is het heerlijk om van de tuin een terras te maken, lekker met een cocktail kijken naar de zonsondergang. En dat zonder nog geen 20 meter van je huis vandaan te zijn.

Om dit plaatje volledig af te maken is het fijn dat er natuurlijk enige vorm van privacy beschikbaar is in de tuin. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun tuin af te scheiden van buren of indringers. Dit wordt gedaan door middel van een schutting of een omheining die ervoor zorgt dat de buren of andere ”indringer” niet kunnen zien wat er in de tuin gebeurt.

Nu zien veel mensen hun tuin als mooie toevoeging op het huis, vandaar dat het ook heel erg belangrijk is dat dit helemaal past in het design van het huis. Is het huis bijvoorbeeld heel erg modern ingericht, dan kiezen mensen vaak voor een strak design van de tuin. Hier wordt dan gekozen voor een minimalistische insteek met veel strakke lijnen. Is het huis iets meer speels ingericht, dan ziet de tuin er ook wat meer speels uit met veel verschillende planten en ornamenten.

Een schutting is dan niet weg te denken uit de tuin, gelukkig biedt Tuinkantoor Nederland hier verschillende opties voor. Zo hebben wij schuttingen verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. Neem bijvoorbeeld de schutting in de kleur met wit met strakke lijnen. Dit past perfect in een modern vormgegeven tuin. Neem daar nog een mooi tuinhuis of tuinberging bij en het is helemaal perfect.

Heeft u interesse gekregen in de verschillende mogelijkheden, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.