Tijdelijke kantoorruimte

Tijdelijke kantoorruimte

Bij Tuinkantoor Nederland staan wij voor 2 hele belangrijke punten. Het eerste waar wij voor staan is klantgerichtheid. Wij staan altijd klaar voor de klant en wanneer er vragen of opmerkingen zijn helpen wij u hier graag mee. Daarnaast kunnen wij u deskundig advies geven wanneer u nog twijfelt over bepaalde kwesties over uw tijdelijke kantoorruimte. Het 2de punt is kwaliteit. Het leveren van een goede kwaliteit tijdelijke kantoorruimte is voor ons het aller belangrijkst. Hierdoor is de tijdelijke kantoorruimte gemaakt van EPS sandwichpanelen. Deze panelen zorgen ervoor dat de tijdelijke kantoorruimte roestvrij is waardoor u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. Verder geven wij 10 jaar garantie op de coating van de panelen waardoor u zich niet bezig hoeft te houden met het verven van uw tijdelijke kantoorruimte.

Waarom tijdelijke kantoorruimte?

De tijdelijke kantoorruimte is onderhoudsvrij waardoor u compleet ontzorgt wordt voor de klusjes die u normaal moet doen bij een kantoorruimte, schuur of woonunit. Zo  is het roestvrij, hoeft u het nooit te verven door de coating die op de panelen zit en is het condensvrij en waterdicht door de isolatie van de tijdelijke kantoorruimte. Door waterdichte en condensvrije panelen kunt u dus ook stroomaansluitingen in uw tijdelijke kantoorruimte toevoegen. Hierdoor wordt het een echte tijdelijke kantoorruimte omdat u hier dus gewoon uw PC of laptop kunt gebruiken want er kan dus ook WIFI geïnstalleerd worden in de tijdelijke kantoorruimte. Ook is het mogelijk om hierdoor waardevolle spullen hier in de tijdelijke kantoorruimte te bewaren. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken om de veiligheid van uw spullen omdat wij hier al aan gedacht hebben. De tijdelijke kantoorruimte wordt met een ingebouwd anti-inbraak systeem gebracht waardoor u al uw spullen veilig achter kunt laten. Al met al is dit dus de perfecte tijdelijke kantoorruimte voor u!

Personaliseren van de tijdelijke kantoorruimte

U kunt de tijdelijke kantoorruimte gebruiken zoals u dat wilt en wij maken het op maat voor u. Volgens ons is niets onmogelijk! Wij maken graag, samen met u, de ideale tijdelijke kantoorruimte voor u! De tijdelijke kantoorruimte zijn te maken naar uw smaak en wij kunnen hier ook deskundig advies bij geven. Schroom dus ook niet om contact met ons op te nemen!

 Er zijn vele extra’s te nemen bij uw tijdelijke kantoorruimte. Onze tijdelijke kantoorruimte zijn uit te breiden met een overstek. Rondom het dak wordt het 250 mm langer. Dit is perfect om spotjes in te plaatsen. Door de uitstekjes krijgt uw tijdelijke kantoorruimte een unieke en luxe uitstraling.

Wij leveren ook moderne schuttingen zoals de Stormline schutting en de Slimline schutting. Deze leveren we in de volgende kleuren:

  • Antraciete schutting
  • Witte schutting (gebroken wit)
  • Groene schutting
  • Grijze schutting
  • Terracotta schutting

Heeft u al een zwembad in uw tuin en bent u op zoek naar luxe en het ultieme comfort met uw luxe tijdelijke kantoorruimte? Dan is het ook mogelijk om er een Poolhouse bij te nemen. De Poolhouses zijn modern, van topkwaliteit en helemaal gemaakt naar uw style en smaak.