Tijdelijke kantoorruimte

Tuin kantoor

Dit demontabele tuin kantoor met van TuinkantoorNederland is de oplossing voor de ZZP’er. Het tuin kantoor met overstek en overkapping is de duurzame en geïsoleerde oplossing voor een tijdelijk kantoorruimte. Door de snelle levering van het tuin kantoor en omdat hij gemonteerd wordt op locatie als service, bent u binnen no-time up and running! Daarnaast kunt u door het modulaire systeem het tuin kantoor naar wens samenstellen. De kleur, afmetingen en het aantal deuren of ramen is volledig aan u om te bepalen! Wat ook handig is, is de materiaal keuze. Door de lichte materialen waarvan het demontabele tuin kantoor vervaardigd is, is hij makkelijk te transporteren. Zo past het zonder moeite op een aanhanger.

Door het gebruik maken van luxe materialen ziet het tuin kantoor er modern uit en heeft het alles wat u er van kunt verwachten. Door het strakke design past het tuin kantoor perfect in elke tuin thuis. Het tuin kantoor is natuurlijk uit te breiden naar uw wensen. Zo is er ruimte voor een verwarming, de mogelijkheid om stroom- en internet aansluiting te plaatsen en is het ook nog eens te gebruiken in de winter doordat het water- en winddicht is. Zo kunt u ook ’s winters comfortabel doorwerken in dit stijlvolle tuin kantoor.

Natuurlijk is er naast het tijdelijke tuin kantoor, ook de mogelijkheid om het tuin kantoor te gebruiken voor opslag. Zo kunt u uw gereedschap gerust opslaan zonder zorgen te hoeven maken of het gaat roesten. U hoeft zich geen zorgen te maken over inbraak dankzij het anti-inbraak systeem wat met het tuin kantoor geleverd wordt. Zo blijven al uw waardevolle spullen veilig zoals dat verwacht wordt.

De luxe materialen van het tuin kantoor zorgen ervoor dat het een duurzame oplossing is. Door het gegalvaniseerde metaal wat voor het kantoor gebruikt wordt, is het kantoor roestvrij en daarnaast ook nog eens waterdicht. Door de keuze van deze materialen is het kantoor ook nog eens onderhoudsvrij is. Vrees niet, u hoeft niet in de kou te werken. Zo beschikt het tuin kantoor over verwarming, is hij condensvrij en mede door het dubbele glas zal u het niet snel koud krijgen. Hierdoor kunt u rustig in de winter door blijven werken.

Het tuin kantoor komt met 10 jaar garantie op de kleur coating, dus u hoeft het zelf niet over te schilderen! Het gemak wat dit tijdelijke tuin kantoor u oplevert is simpelweg niet in woorden uit te drukken.

Waarom een tuin kantoor met overstek en overkapping van TuinkantoorNederland?

Wij van TuinkantoorNederland vinden klantrelaties het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

  • Het tuin kantoor op maat
  • Levering en montage
  • Wel 10 jaar garantie op de poedercoating
  • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Uit te breiden met overstek

Tot slot zijn onze tuinkantoren uit te breiden met een overstek. Rondom het dak wordt het 250 mm langer. Dit is perfect om spotjes in te plaatsen. Door de uitstekjes krijgt uw tuin kantoor een unieke en luxe uitstraling.

Wij leveren ook moderne schuttingen zoals de Stormline schutting en de Slimline schutting. Deze leveren we in de volgende kleuren:

  • Antracieten schutting
  • Witte schutting (gebroken wit)
  • Groene schutting
  • Grijze schutting
  • Terracotta schutting