Tijdelijke kantoorruimte

Tuinhuis kantoor

Het tuinhuis kantoor van TuinkantoorNederland
Een tuinhuis kantoor van TuinkantoorNederland is de oplossing voor de ZZP’er of beginnend ondernemer. Een tuinhuis kantoor met overkapping is de duurzame oplossing voor een tijdelijke of zelfs permanente werkplek. Wij leveren het tuinhuis kantoor in verschillende formaten. Standaard maten, denk aan 2x2x2,5 tot 4x4x2,5 en daarnaast laten we ook maatwerk uitvoeren. Zo kunt u meerdere deuren nemen of bijvoorbeeld ramen op andere plekken laten monteren . Mocht u wensen hebben die niet staan vermeld, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij een keuze maken.

Het tuinhuis kantoor is een modulair systeem. Dit zorgt dat het tuinhuis kantoor makkelijk te vergroten en verkleinen is. Is uw onderneming aan het groeien en voldoet het formaat niet meer voor de hoeveelheid personeel? Uitbreiden is dan goed mogelijk. Daarnaast kunt u door het modulaire design., het tuinhuis kantoor makkelijk verplaatsen. Als laatste is het kantoor dé duurzame oplossing voor thuis werken. Volledig geïsoleerd en zo goed als onderhoudsvrij! Dat is wel zo fijn natuurlijk.

Standaard afmetingen of specifieke wensen
Bent u op zoek naar een tuinhuis kantoor maar weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag naar een gepaste oplossing. Wij hebben verschillende standaard maten op voorraad. Van 2x2x2,5 (4m2) tot 4x4x2,5 (16m2). Daarnaast laten wij ook tuinhuis kantoren op maat maken bij onze fabrikant. Zo kunnen al uw wensen waargemaakt worden. Het tuinhuis kantoor wordt als een groot bouwpakket ingepakt en daardoor kunnen wij het gemakkelijk op de aanhanger bij u leveren. Wilt u het zelf in elkaar zetten? Dat mag natuurlijk, maar wij staan wél voor u klaar om het voor u te doen.

Hoogwaardig materiaal
Al onze producten beschikken over de beste materialen verkrijgbaar. Het tuinhuis kantoor is namelijk gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd metaal. Dit maakt het tuinhuis roest- en onderhoudsvrij! Daarnaast is er gebruik gemaakt van EPS sandwich panelen. Deze panelen zorgen voor de best mogelijke isolatie. De constante isolatiewaarde, de grote overspanning die bereikt kan worden en niet te vergeten de veerkrachtigheid van het product zorgen voor top kwaliteit. Door deze kwaliteitsmaterialen is het tuinhuis kantoor wind- en waterdicht en hoeft u zich geen zorgen te maken om in de kou te werken. Alle materialen die voor het tuinhuis kantoor gebruikt zijn, zijn cradle to cradle. Dit betekent dat de grondstoffen zelfs na lange tijd hun waarde niet verliezen. Een duurzame oplossing dus!

Waarom een mobiele mantelzorgwoning kopen van TuinkantoorNederland?

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

 • Een mobiele tuinhuis kantoor op maat, volledig gepersonaliseerd
 • Gratis levering en montage op locatie
 • Een duurzame oplossing
 • Mobiliteit, zelfs met uw tuinhuis kantoor
 • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
 • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met het informeren en adviseren.  

3 thoughts on “Tuinhuis kantoor

 1. FAM.N.DAPPER schreef:

  Wij willen graag een (GE- ISOLEERD) TUINKANTOOR VAN 2m× 3m , te plaatsen in onze achtertuin te AMERSFOORT.

 2. FAM.N.DAPPER schreef:

  GAARNE uw prijzen info aan moederdapper@gmail.com

 3. FAM.N.DAPPER schreef:

  GAARNE uwprijzen info voor tuinkantoor van
  2M × 4M en VAN 3M×4M.
  MÉT EN ZÓNDER ISOLATIE.
  IN DE KLEUR: DONKER HOUT
  OF DESNOODS ANTRACIET.

Comments are closed.