Geïsoleerde schuur

Tuinkantoor bouwen

Zelf een tuinkantoor bouwen of laten bouwen?
Wilt u een tuinkantoor bouwen? Wij van TuinkantoorNederland hebben de oplossing voor u! Een demontabel en mobiel tuinkantoor. Een Tuinkantoor bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest. Door het modulaire systeem schuift u de wanden zo op de vloer en kunt u ze monteren met simpel handgereedschap. Het dak kunt u erop leggen en zal vervolgens vast klikken. Nog even de bouten aandraaien en klaar is kees! Wilt u het verplaatsen? Dat kan ook zonder problemen. Koppel alle onderdelen los, en plaats de vloer, wanden en dak op een aanhanger. Als bouwpakket kunt u het zo verplaatsen naar waar u dat ook wilt.

Wilt u liever niet zelf een tuinkantoor bouwen maar het laten doen? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden u gratis montage service aan. Zo heeft u binnen no-time een tuinkantoor staan!

Standaard maten of aangepaste maten
Het tuinkantoor bouwen kan in verschillende maten en vormen. Zo leveren wij standaard maten, denk aan 2x2x2,5m (4m2) tot 4x4x2,5m (16m2). Daarnaast doen wij ook aan maatwerk. Wilt u een grotere of kleinere ruimte? Dat is geen probleem, door het modulaire systeem. Wilt u meerdere deuren? Wordt geregeld. Deze worden geleverd met volledig glas, half glas of geen glas. Ook de ramen zijn door u uit te kiezen. Denk aan een draairaam, klepraam of een simpel vast raam. Als laatste kunt u kiezen uit een overstek of overkapping. Dit zorgt ervoor dat u naast een werkruimte, ook een zitruimte buiten kan creëren. Ook zorgt de overstek voor extra beschutting of extra schaduw op bepaalde momenten van de dag.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen
Het tuinkantoor is dé duurzame oplossing voor ieder die opzoek is naar een mobiel kantoor. Een tuinkantoor bouwen vergt sterke en duurzame materialen, daarom maken wij gebruik van alleen hoogwaardige materialen wat de kwaliteit van het tuinkantoor ongekend maakt. Het tuinkantoor is volledig wind- en waterdicht.  Dat is ook een van de redenen waarom we 10 jaar garantie leveren met het product. Door de EPS sandwich panelen is het tuinkantoor volledig geïsoleerd. De constante isolatiewaarde, de kracht en wendbaarheid van het materiaal en niet te vergeten de grote overspanningswaarde van deze isolatie maakt het perfect voor uw kantoor. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de kou in de herfst of winter. U kunt gerust doorwerken. Het tuinkantoor kan geleverd worden met onder andere stroom- en internet aansluiting, verwarming, stromend water. U bedenkt het, wij realiseren het.

Waarom zelf een tuinkantoor bouwen, als wij het voor u kunnen doen?

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

  • Een tuinkantoor op maat, volledig gepersonaliseerd
  • Gratis levering en montage op locatie
  • Een duurzame oplossing
  • Mobiliteit, zelfs met uw tuinkantoor
  • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
  • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met het informeren en adviseren.