Tijdelijke kantoorruimte

Tuinkantoor geïsoleerd

Een tuinkantoor geïsoleerd, wel zo fijn.
Bent u op zoek naar een tuinkantoor geïsoleerd? Dan bent u aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat elk tuinkantoor geïsoleerd is. Het tuinkantoor is de uitvinding voor wie ongestoord thuis wilt werken. Bent u een ZZP’er of een net startende ondernemer? Dit is het product voor u! door het gebruik te maken van hoogwaardige materialen is dit tuinkantoor een oplossing die lang zal meegaan. Het gegalvaniseerde metaal wat voor het tuinkantoor gebruikt wordt, zorgt ervoor dat het erg sterk, maar tegelijk ook licht is. Zo kunt u het tuinkantoor nog gemakkelijk verplaatsen ook. Zo makkelijk dat het zelfs op de aanhanger vervoerd mag worden!

Standaard of maatwerk. Uw wens, onze opdracht!
Een tuinkantoor geïsoleerd is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De standaard maten zijn van 2x2x2,5m(4M2) tot 4x4x2,5m (16M2). Daarnaast leveren wij ook tuinkantoren op maat. Denk aan het verplaatsen of toevoegen van een deur binnen het kantoor. Ook is het mogelijk om verschillende ramen te nemen, denk aan een draairaam of klapraam. De kleur, overstek of overkapping zijn voor u om te beslissen. Heeft u daarnaast nog specifieke wensen die niet vermeld staan op onze website? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zo kunnen wij u informeren en adviseren over de perfecte oplossing!

Waarom deze materialen?
Wij van TuinkantoorNederland zorgen ervoor dat elk tuinkantoor geïsoleerd is. Door het gebruik te maken van EPS sandwich panelen zorgen wij ervoor dat u het niet koud zal krijgt als u zit te werken. De grote overspanning die bereikt kan worden, de constante isolatiewaarde en niet te vergeten de constructieve eigenschappen (sterkte) van het materiaal maken het uiterst geschikt om een tuinkantoor geïsoleerd te maken. De isolatie samen met het gegalvaniseerde metaal zorgen voor de kwaliteit waar wij naar streven. Volledig wind- en waterdicht en zo goed als onderhoudsvrij. De materialen die wij gebruiken zijn namelijk zogenaamd cradle to cradle. Dit betekent dat de grondstoffen zelfs na een flinke tijd de waarde niet verliezen. Al met al een duurzame oplossing.

Volledig modulair vermogen!
Als laatste is de constructie van het tuinhuis volledig modulair. Dit betekent dat u het kunt uitbreiden of verkleinen mocht dat nodig zijn. Groeien uw aantal werknemers? Geen probleem! Het tuinkantoor kan uitgebreid worden met extra kamers. Wilt u misschien nog een deel opslag erbij in plaats van werkruimte? Ook dat is mogelijk. Uw spullen zullen veilig achter slot en grendel liggen.

Wij zorgen ervoor dat uw tuinkantoor geïsoleerd is, dat is een van onze vele beloftes.

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

  • Een tuinkantoor op maat, volledig gepersonaliseerd
  • Gratis levering en montage op locatie
  • Een duurzame oplossing
  • Mobiliteit, zelfs met uw tuinkantoor
  • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
  • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met het informeren of adviseren.