Tuinhuizen

Tuinkantoor

Wij van Tuinkantoor Nederland zijn er om de klant te ontzorgen. Dit doen wij door het maken van tuinkantoren. Bij ons bedrijf staat kwaliteit voorop. Dit betekent dus dat we altijd een goed tuinkantoor willen leveren. Verder staan wij voor klantgerichtheid. Wij staan altijd klaar voor u en helpen u met al uw vragen en opmerkingen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

Waarom een tuinkantoor van Tuinkantoor Nederland?

Een tuinkantoor van Tuinkantoor Nederland is gemaakt van top kwaliteit EPS sandwichpanelen. Op deze panelen zit een coating en daarop geven wij een garantie van 10 jaar. Dit houdt dus in dat u het tuinkantoor nooit hoeft te gaan verven omdat de coating los laat. Verder is het tuinkantoor roestvrij dus dit is ook niets waar u zich zorgen over hoeft te maken. Ook is het tuinkantoor goed geïsoleerd. Hierdoor kunt u dus ook stroomaansluitingen in uw tuinkantoor plaatsen. Dit zorgt er voor dat u binnen al uw elektrische apparaten kunt gebruiken en hierdoor kunt u ook WIFI in uw tuinkantoor hebben. Hierdoor wordt het daadwerkelijk een heus tuinkantoor waar u professioneel in kunt werken. Ook is het tuinkantoor multifunctioneel. Het is natuurlijk ook te gebruiken voor opslag van duur gereedschap of andere waardevolle spullen. Deze spullen kunnen altijd veilig bewaard worden omdat bij het tuinkantoor een ingebouwd anti-inbraak systeem zit waardoor u al uw waardevolle spullen veilig achter kunt laten. Ook is het tuinkantoor demontabel. Hierdoor is het tuinkantoor op veel en op lastige plekken te installeren.

Personaliseren van het tuinkantoor

Zoals eerder gezegd is klantgerichtheid voor ons enorm belangrijk. Hierdoor willen wij de behoefte van de klant zoveel mogelijk tegemoetkomen. Ons tuinkantoor is modulair. Dit houdt in dat het tuinkantoor aan elkaar vast gezet kan worden door middel van de panelen. Hierdoor zijn tuinkantoren in alle maten te verkrijgen. Ook zijn de tuinkantoren in vele kleuren te verkrijgen, dus wat u ook wilt, wij gaan het voor u regelen!

Er zijn daarnaast nog vele extra’s te nemen bij uw tuinkantoor. Onze tuinkantoren zijn uit te breiden met een overstek. Rondom het dak wordt het 250 mm langer. Dit is perfect om spotjes in te plaatsen. Door de uitstekjes krijgt uw tuinkantoor een unieke en luxe uitstraling. Ideaal dus voor het ultieme luxe en moderne tuinkantoor.

Wij leveren ook moderne schuttingen zoals de Stormline schutting en de Slimline schutting bij de tuinkantoren. Deze kleuren mooi bij de tuinkantoren en geven het een echte huiselijke look in uw tuin. Het is dus niet alleen een metalen container. Deze schuttingen leveren we in de volgende kleuren:

  • Antraciete schutting
  • Witte schutting (gebroken wit)
  • Groene schutting
  • Grijze schutting
  • Terracotta schutting

Heeft u al een zwembad in uw tuin en bent u op zoek naar luxe en het ultieme comfort met uw luxe tuinkantoor? Dan is het ook mogelijk om er een Poolhouse bij te nemen. De Poolhouses zijn modern, van topkwaliteit en helemaal gemaakt naar uw style en smaak. Wacht dus niet langer en koop een tuinkantoor bij Tuinkantoor Nederland!