Tuinhuizen

Woonunit kopen

Woonunit kopen?
Wilt u een woonunit kopen? Wij van TuinkantoorNederland staan voor u klaar! Met verschillende woonunits in ons assortiment zijn wij een van de grootste aanbieders in Nederland. Wij leveren de woonunit in standaard maten of maatwerk zoals u dat voor ogen heeft. Daarnaast is de woonunit door het modulaire systeem gemakkelijk uit te breiden mocht u dat willen. De woonunit is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat de unit ook gelijk volledig geïsoleerd maakt. Het is een duurzame woonunit die zo goed als onderhoudsvrij is, dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

Standaard of maatwerk
Op zoek naar een woonunit kopen? Wij leveren deze units in verschillende standaard maten. Deze maten variëren van 2x2x2,5m tot 4x4x2,5m. Daarnaast leveren wij uiteraard ook maatwerk. Dan wordt het product voor u in de fabriek op maat gemaakt zodat wij het als een compleet bouwpakket kunnen leveren. Wilt u extra ramen in de woonunit? Wordt geregeld. Wilt u de deur op een andere plek? Of misschien zelfs meerdere deuren? Doen we! Ook is er de mogelijkheid om de deuren dicht, half in glas of volledig in glas te laten plaatsen. Zo is er voor ieders wens een woonunit te koop.

Modulair systeem
Wilt u een woonunit kopen? Door het modulaire systeem kan de unit geleverd worden als een groot bouwpakket. Zo kunt u het zelf opbouwen, maar als service staan wij altijd voor u klaar om het voor u te doen. Dit modulaire systeem zorgt er tevens voor dat u de woonunit gemakkelijk kunt verplaatsen. Is het nodig om te verhuizen? Koppel de woonunit los en demonteer hem. Plaats het achter op de aanhanger en klaar is kees! Dit zou met simpel handgereedschap en 2 sterke mannen en/ of vrouwen moeten lukken. Mocht dit niet mogelijk zijn kunt u altijd nog contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoogwaardig materiaal
Voor onze producten gebruiken wij alleen maar de beste materialen die we kunnen krijgen. Zo is de woonunit gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd metaal. Daarnaast zit er isolatie materiaal in de vloer, wanden en het dak. Deze EPS sandwichpanelen zijn uiterst geschikt voor de woonunits. De grote voordelen van de EPS sandwichpanelen zijn de constante isolatiewaarde, de constructieve eigenschappen (sterkte) en niet te vergeten de grote overspanning die bereikt kan worden. Daarnaast is door de materiaalkeuze de woonunit ook waterdicht. Niet te vergeten is het een duurzame oplossing. Alle gebruikte materialen zijn cradle to cradle wat betekent dat de grondstoffen zelfs na lange tijd hun waarde niet verliezen.

Waarom een woonunit kopen van TuinkantoorNederland?

Wij van TuinkantoorNederland vinden tevreden klanten het belangrijkste wat er is. Daarom krijgt u van ons:

  • Een woonunit op maat die volledig te personaliseren is
  • Gratis levering en montage op locatie
  • Een hoogwaardige duurzame oplossing
  • Een makkelijk te verplaatsen oplossing
  • Tot wel 10 jaar garantie op de poedercoating
  • Een lekkere bak koffie bij het doornemen van uw opties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u met een keuze maken!